actie gratis connexoon bij aanschaf van 2 roma producten met io-besturing

Gratis Somfy Connexoon bij aankoop van 2 Somfy io producten van Roma (Rolluiken, Screens, Buitenjaloezieën of Garagerdeuren. Bedien uw huis met uw smartphone met de gratis Connexoon t.w.v. € 169,- !

Bedien je Rolluiken, ZipScreens, Buitenjaloezieën en Garagedeuren met je smartphone, de enige afstandsbediening die je altijd bij de hand hebt en die overal en altijd werkt. Unieke, duidelijke en leuke functies om je wooncomfort te verhogen! Programmeer weekscenario’s en simuleer je aanwezigheid met de timer-functie, zodat je jouw huis met een gerust hart kunt verlaten. Controleer je rolluiken, ZipScreens, Buitenjaloezieën, Garagedeuren en andere toepassingen op afstand met de Check Home-functie en pas ze live aan van waar ook ter wereld.

  • Een slimme App op je smartphone of tablet met een eenvoudige bediening.
  • Naast Connexoon zijn al Uw ROMA zonweringsprodukten nog steeds be- dienbaar met een hand- of wandzender.

connexoon besturing actie rolluiken

Goed nieuws voor uw portemonnee!

De Brustor B150 terrasoverkapping, het lamellendak, is er nu in een goedkopere uitvoering.

Het kwalitatief onovertroffen dak met draaibare lamellen is er nu ook met handbediening dmv een soepel draaidende slingerstangbediening. Dit geeft u een besparing op de kosten van de motorisatie en het aansluiten. Dit lamellen dak is aangebouwd of geheel vrijstaand te monteren ongeacht de aanwezigheid van elektriciteit. Natuurlijk is de B150 ook met comfortabele afstandbediening te verkrijgen.

 

Doekfabrikant Dickson start dit jaar goed met het uitbrengen van een nieuwe collectie acryl zonweringdoeken.

Deze nieuwe collectie zonweringdoeken is vanaf nu verkrijgbaar in uw nieuw aan te schaffen zonwering. Wij bieden u ook de mogelijk het om uw terras een update te geven door in uw bestaande zonneschermscherm het oude doek te vervangen voor een nieuw fris design.

Open de brochure en laat u inspireren door het allernieuwste op gebied van zonweringdoek De nieuwe Dickson doekcollectie kenmerkt zich door stijlvol design en lange levensduur. 


'De eerste screen voor glas op glas hoekramen (zonder kozijnstijl)'

Deze nieuwe Zipscreen is ideaal voor hoekramen met glas op glas (dus zonder verticale kozijnstijl op de hoek). De Panovista is een doekzonwering voor hoekramen, waarbij geen hinderlijke aluminium profielen of kabels permanent in de hoek zichtbaar blijven.  Deze oplossing wordt bijna onzichtbaar in de architectuur van het gebouw geïntegreerd. De kast en zijgeleiders kunnen esthetisch weggewerkt worden en zelfs de onderlat verdwijnt in de kast als de screen volledig opgerold is.

  • Geen verticale geleiders of kabels op de hoek
  • Beide zijden van deze hoekzonwering bewegen gelijktijdig
  • Kast en zijgeleiders kunnen onzichtbaar weggewerkt worden

 

Renson Panovista
Renson Panovista

Het enige lamellendak met kantelbare en wegschuifbare lamellen

De Brustor B600 is de nieuwst ontwikkeling op het gebied van terrasoverkappingen en lamellendaken. Als uitbreiding op het Outdoor Living programma van fabrikant Brustor, heeft de B600 een paar unieke specificaties. Zo zijn de lamellen van dit zeer degelijke lamellendak niet alleen 150º kantelbaar, daarbij kunnen alle lamellen naar de zijkant worden geschoven. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de vernieuwde S-vormige lamel, door de speciale S-vorm passen de lamellen beter in elkaar, waardoor het lamellenpakket bij geopend dak maximaal 14% van het dakoppervlak beslaat. Net als bij de andere overkappingen uit de Outdoor Living serie zijn glazen schuifwanden of screens ook bij het Brustor B-600 schuifbare lamellendak een optie evenals LED-verlichting en verwarming. Dit maakt de B600 een terrasoverkapping die bij uitstek geschikt is voor elk seizoen en elk weertype.

De B-600 is er in een aangebouwde- en in een vrijstaande variant.
De naam Brustor staat voor kwaliteit, innovatie en engineering en dat alles is terug te vinden in alle producten van Brustor. Kom langs in de showroom van Euroline en overtuig uzelf van de kwaliteit van de lamellendaken, knikarmschermen en screens van het merk Brustor.

 

Disclaimer
euroline ACTIES