Doekfabrikant Dickson start dit jaar goed met het uitbrengen van een nieuwe collectie acryl zonweringdoeken.

Deze nieuwe collectie zonweringdoeken is vanaf nu verkrijgbaar in uw nieuw aan te schaffen zonwering. Wij bieden u ook de mogelijk het om uw terras een update te geven door in uw bestaande zonneschermscherm het oude doek te vervangen voor een nieuw fris design.

Open de brochure en laat u inspireren door het allernieuwste op gebied van zonweringdoek De nieuwe Dickson doekcollectie kenmerkt zich door stijlvol design en lange levensduur. 


Goed nieuws voor uw portemonnee!

De Brustor B150 terrasoverkapping, het lamellendak, is er nu in een goedkopere uitvoering.

Het kwalitatief onovertroffen dak met draaibare lamellen is er nu ook met handbediening dmv een soepel draaidende slingerstangbediening. Dit geeft u een besparing op de kosten van de motorisatie en het aansluiten. Dit lamellen dak is aangebouwd of geheel vrijstaand te monteren ongeacht de aanwezigheid van elektriciteit. Natuurlijk is de B150 ook met comfortabele afstandbediening te verkrijgen.

 

Het enige lamellendak met kantelbare en wegschuifbare lamellen

De Brustor B600 is de nieuwst ontwikkeling op het gebied van terrasoverkappingen en lamellendaken. Als uitbreiding op het Outdoor Living programma van fabrikant Brustor, heeft de B600 een paar unieke specificaties. Zo zijn de lamellen van dit zeer degelijke lamellendak niet alleen 150┬║ kantelbaar, daarbij kunnen alle lamellen naar de zijkant worden geschoven. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de vernieuwde S-vormige lamel, door de speciale S-vorm passen de lamellen beter in elkaar, waardoor het lamellenpakket bij geopend dak maximaal 14% van het dakoppervlak beslaat. Net als bij de andere overkappingen uit de Outdoor Living serie zijn glazen schuifwanden of screens ook bij het Brustor B-600 schuifbare lamellendak een optie evenals LED-verlichting en verwarming. Dit maakt de B600 een terrasoverkapping die bij uitstek geschikt is voor elk seizoen en elk weertype.

De B-600 is er in een aangebouwde- en in een vrijstaande variant.
De naam Brustor staat voor kwaliteit, innovatie en engineering en dat alles is terug te vinden in alle producten van Brustor. Kom langs in de showroom van Euroline en overtuig uzelf van de kwaliteit van de lamellendaken, knikarmschermen en screens van het merk Brustor.

 

'De eerste screen voor glas op glas hoekramen (zonder kozijnstijl)'

Deze nieuwe Zipscreen is ideaal voor hoekramen met glas op glas (dus zonder verticale kozijnstijl op de hoek). De Panovista is een doekzonwering voor hoekramen, waarbij geen hinderlijke aluminium profielen of kabels permanent in de hoek zichtbaar blijven.  Deze oplossing wordt bijna onzichtbaar in de architectuur van het gebouw ge├»ntegreerd. De kast en zijgeleiders kunnen esthetisch weggewerkt worden en zelfs de onderlat verdwijnt in de kast als de screen volledig opgerold is.

  • Geen verticale geleiders of kabels op de hoek
  • Beide zijden van deze hoekzonwering bewegen gelijktijdig
  • Kast en zijgeleiders kunnen onzichtbaar weggewerkt worden

 

Renson Panovista
Renson Panovista
Disclaimer
euroline ACTIES