Afborstelen markies voor opslag tijdens winter.

WINTERBERGING MARKIEZEN EN PARASOLS

Waarschijnlijk is het bij u bekend dat uw markiezen in de herfst en de winter veel sneller vuil worden dan in de rest van het jaar. Ook is de slijtage van het doek groter als deze met harde wind tegen de gevel wordt geblazen. Aangezien de meeste markiezen niet gebruikt worden in deze periode, hangen ze alleen maar vuil te worden.

Om dit tegen te gaan kunnen wij voor u de markiezen opslaan in onze winterberging. Dit houdt in dat wij de markiezen demonteren, drogen, afborstelen, het frame afnemen, inpakken, opslaan in onze winterberging en in maart/april weer bij u monteren.

Één telefoontje of email naar Euroline Zonwering en Rolluiken is genoeg om dit te regelen. PARASOL Natuurlijk kunt u ook voor de winterberging van uw parasol bij ons terecht.

 

MARKIEZEN

De markies is de klassieker onder de zonwering en geeft uw gevel een karakteristieke uitstraling. Door zijn ontwerp heeft de markies als voordeel dat het een hoge windbelasting kan verdragen en het schuininvallend zonlicht goed wordt geweerd.

KLASSIEK OF MODERN

Door de keuze van het doek en het model geeft u de markies een klassiek of modern uiterlijk. De markiezen zijn verkrijgbaar in diverse materialen,zoals vuren, meranti of aluminium, div. modellen en bedieningen.

MARKIEZEN BEKLEDEN EN MARKIEZEN RENOVEREN

Zijn uw markiezen niet meer zo mooi en biedt schoonmaken geen oplossing meer, overweeg dan om uw markiezen opnieuw te laten bekleden. Bij het renoveren van uw markiezen worden ze geschuurd en geschilderd en voorzien van nieuw doek, koorden en katrollen Ze kunnen er dan weer jaren tegen en de aanblik van uw woning is weer helemaal top.

 

Disclaimer
euroline ACTIES